Tillbaka i Sri Lanka + Ny resa släppt! - AKTIV SEMESTER I GRUPP

Hej hopp!
Detta blir ett inlägg om vår vår första tid i Sri Lanka efter vår Sverige vistelse...samt om vår nya resa "aktiv semester i grupp" :D
 
 
När är vi efter en härlig sommar i Sverige på plats i Sri Lanka igen. Vi flög från 2 olika håll och landade med en dags mellanrum. När jag (Sofia) ankom till Colombo hade lägenheten varit stängd i nästan 6 månader vilket både syntes ock kändes..haha det va några första dygn av lite kaos...ingen el.
Det kändes till en början som ett problem som enkelt och snabbt kunde lösas...efter första dygnet utan wifi, fläkt eller ljus började tålamodet att sina. Nog för att vi vet att saker och ting tar liiite längre tid i Sri Lanka än i övriga delar av världen...men 3 dygn utan el va lite i överkant haha.'
 
Man fick va glad så länge datorn fungerade haha
 
Mycket sköts manuellt här borta vilket betyder att allt noteras av personer som i sin tur ska skicka vidare information till nästa person osv...efter mycket om och men hade vi iallafall allt vi behövde för att kunna återgå till vårt nprmala liv.
Man inser i dessa stunder hur bortskämda vi är i Sverige och hur beroende man blivit av vissa bekvämligheter. Aja..med en sådan "tuff" start kan det bara bli bättre :) 
 
Premier nere på stranden...såklart va de en "public holiday" ingen servering av öl...man kan tro att vi dricker te...men det är öl i tekanna :D
 
Det är fint väder...varmt & soligt och poolen är underbar. Vi kan helt enkelt inte klaga. Vår första eftermiddag/ kväll spenderade vi vid våran fina pool och på stranden. Middagen intogs på Shore By O...väldigt god mat och billigt gott vin! Vi va supernöjda! 
 
Frukost på balkongen...
Middag på Shore By O
 
Dagarna därefter har det varit lite ostabilt väder.  På fredagen lagade vi mat hemma..stooora räkor med aioli..supergott! På lördagen öste det ner hela dagen och vi passade på att åka in till Colombo för lite shopping. Lättare sagt än gjort när vägarna blivit till floder haha...
 
Vi intog som vanligt Sugar Bistro för en liten tapaslunch och ett glas vin eller två. På kvällen åt vi en lätt lunch för att göra oss redo för våran första brunch på nästan 6 månader. Vi var hungriga när vi gick i säng...och vääldigt hungriga när vi vaknade. Vi intog gymmet och poolen innan vi tog oss till Cinnamon Grand.
 
Räkor :D så goda!! kokade i massa salt!
 Matlagning..
 Alioli in the making...
 Sugar Bistro..
 Jag på Sugar...lite tapas i bakgrunden...
 
Brunchen blev enligt förväntan! Helt fantastisk :D Det var jättekul att träffa våra vänner som jobbar där och alla stammisgäster som måste undrat var vi hållit hus så många månader. Brunchen stänger normalt kl 15.00. Vi lämnade skeppet 16.30...ooops...så går det när man har för trevligt! Vi träffade även på en kompis till mig som vi inte sett på länge. Han intog vår champangeflaska och hjälpte oss med de sista dropparna innan vi lämnade:) 
 
Lagun Prawns med vitlokssås...extremt gott :D
 Nöjd tjej..
 
Nu laddar vi om för ny vecka. Vi har ju nu släppt vår nya resa och vårt nya koncept- AKTIV SEMESTER I GRUPP som vi jobbar med för fullt nu.
Resan bär av i mars (15e - 27e ) där jag kommer att vara reseledare/ frontfigur och där fokus kommer att ligga på upplevelser och aktiva inslag varje dag. Självklart kommer resan även att varvas med sol, bad och fest. Kombinationen kommer bli fantastisk.
Mitt kontaktnät och kunskap om landet kommer göra att jag kan ordna det mesta och göra resan helt unik :D Känns verkligen jättespännande. Vi har ett maxantal på 15 pax för att det inte ska bli för många samt att vi ska kunna skapa en härlig genemskap och team - känsla. 
 
Vår fina flyer som är gjord av duktiga Pelle..'
 
Imorgon bär det av till sydkusten för att reka hotellen vi ska använda där nere, prata med alla hotellmanagers och få detaljer på plats...samt att samla material i form av bilder och filmklipp. Vi kommer att börja i Tissamaharama i närheten av Yala nationalpark...dagen efter bär det av till Mirissa.
 
Om ni känner någon som skulle vilja delta på resan i mars så får ni jättegärna höra av er till oss. Vi har fina grupprabatter för de som bokar fler än 5 platser. 
 
Vi skriver igen efter vår roadtrip :D 
Hej så länge!
Businesstrip - Expedition - aktiva resor - entreprenörskap - gruppresor - äventyrsresor