Sri Lanka 2018- Vardag i Mount Lavinia

Hejsan!
 
Som jag skrev i förra bloggen så är vi äldre här nu!
Sofia kom för ett par veckor sedan och vi hoppas och hoppas att Pelle också kommer hit snart!
Känns fantastiskt att vara tillbaka i denna fina lägenhet!
 
Här har vi fortsatt  med vår träning varje morgon före frukost och arbete. 
Bara slit och släp men oj vad skönt det känns efteråt
 
Träning i full gång
 Work work work
 
 Vi säljer bra med resor, det känns som svenskar hittar hit och vill använda oss som researrangör! Vill man ha det skräddarsytt och personligt är valet självklart; Travel Research!! Vi bor ju här stora delar av året och kan mycket om landet.
 
De sista dagarna har vi ägnat åt att få till en företagsresa som ev ska gå av stapeln i September. Känns spännande och lite nytt för oss.
Vi ska än en gång åka till Bolgoda lake och få en båttur med vår vän Suren och kolla allt man kan göra där inför vår eventuella företagsresa.
 
 Vi kommer även göra flera sk "roadtrips" för att ta reda på mer om olika ställen här på Sri Lanka.
Vädret är varmt och skönt och solen skiner från en emellanåt klarblå himmel! Vi är inte avundsjuka på mörkret och kylan hemma i Sverige, men vi ser fram emot en härlig vår i vårt hemland!
Sofia har varit här c:a 4 veckor och vi andra c:a 1 vecka så vi har inte gjort så mycket annat än att jobba hemifrån lägenheten! Inte fy skam det!!
 
Jobb & Jobb
Lasse in action
 
Vi har hunnit med en av våra stående aktiviteter, söndagsbrunchen, lika gott som vanligt! Det kändes mycket bra att vara tillbaka och få bra service från alla kända ansikten!
Veckan som gått har flutit på och vi har fått flera nya förfrågningar, både till Sri Lanka och Maldiverna!
I onsdags kväll gjorde vi kycklingburgare som vi bjöd några vänner på. Nu har vi lärt oss att Sri Lankaner inte är vana att bli hembjudna på middag, de vill helst ha lite "bites" att tugga på!
 
Denna lördag blev en tjejdag, Sofia och mamma Helena åkte in till Colombo och shoppade, köpte lite billiga smycken på Odell och sen blev det lunch på "Sugar"
Än en gång blev det söndag och en god brunch väntade oss! Härligt mätta och belåtna åkte vi vidare till Ozo för en drink i solnedgången! Vi avslutade på strandes hos en kille som Sofia känner, sen tog vi en skön promenad hem.
 
Brunch
 Eftermiddagsdrink på Ozo
 Vd´n på Ozo
 
Tjejdag på Sugar Bistro
 Viiiiiin
Söndagsavslutning på stranden på Zailor Zouk
 
Måndagen blev lite tuff, vi tog oss i kragen och åkte iväg och fixade nya visum. Sofias har snart gått ut så alla passade på att förlänga i ett par månader.
Det tog lite längre tid en ca 4 timmar som det sägs för det strulades lite med våra pass, men vid 18-tiden var allt klart så vi tog oss tillbaka till "vår" strand och åt en välbehövlig och god middag  på "Shore by O"
 
Vår favoritsysselsättning i Sri Lanka...Department of Immigartion...
 Thank God för strand & MAAAAT
 
Det här var det första inlägget detta år och det lär bli många fler!
Tack och hej för denna gång!