Sri Lanka Tourism Road Show ...VIP frukost och vardagsliv...

Hej på er!
Nu har ännu några veckor gått och vi har kommit lite närmare vår avresa.
5e oktober lyfter vi från Sthlm och fredagen den 6e landar vi i Colombo.
Vi kan knappt vänta! Första champange-brunchen på Cinnamon Grand på söndagen är redan spikad ;) 
 
 
Inför Sri Lanka Road Show..
 
De senaste veckorna har varit väldigt givande för vår del och vi har fått mycket gjort. Bland annat deltog vi på Sri Lanka Tourism Road Show på Scandic Continental i Stockholm förra veckan vilket var en mycket trevlig tillställning där vi fick träffa mycket nya och gamla bekanta. Några av våra partners från Sri Lanka var även på plats och vi fick chansen att visa lite av vår vackra stad dagen efter.
 
Jag (Sofia) träffade även en av journalisterna jag visade runt Colombo förra året, vilket verkligen var en överraskning. Jag hade inte väntat mig att träffa henne där. Det visade sig att hon skrivit en artikel om Sri Lanka för tidningen Tara där jag var med på ett hörn :)  Vi hade ett väldigt givande möte dagen efter där vi smidde lite planer för framtiden! Mer om det kommer längre fram, men vi tror att vi kanske kommit på någonting smart för vår lågsäsong. 
 
Sri Lanka Tourism Road Show
 
 Artikeln om Sri Lanka i tidningen Tara
 
Vi har även varit och besökt ett båtföretag som visat lite intresse för Sri Lanka och vi passade såklart på att åka och provköra :)
Det var bra timing med tanke på den kommande båtmässan i oktober i Colombo. 
 
Mamma provkör båt ;) 
 
Fort gick det...så mycket kan vi säga ;)
 
Delar av Travelresearch har även varit med på Stockholm Travel Shows VIP frukost på Casino Cosmopol i Stockholm.....en B2B mässa med reseföetag, ambassader, hotell och konferansarrangörer mm som utställare.
Vi valde denna gång att delta som besökare. Vi får se nästa tillfälle. Det var i alla fall ett bra tillfälle att knyta nya kontakter i riktningar man inte tänkt tidigare, kika lite utanför lådan. Exempelvis kan man finna att man har samma kunder som ett annat företag men för olika aktiviteter och därmed kan samverka runt marknadsföring. 
Som besökare fick man en god frukost. En trevlig förmiddag :)
 
Utställare på Sthlm Travel Show
 Travelresearch redo för mässa
 
Annars har vi jobbat på som vanligt...sålt en del resor vilket är jättekul! Jämför vi denna sommaren mot förra har vi gjort stora framsteg, och vi har med små medel även klättrat rejält på Google vilket är superkul! Sökmotoroptimering är ju något man annars kan betala stora summor för att få hjälp med. 
 
Den yngsta i familjen har även hunnit fylla 25 vilket firades förra helgen med en överraskningsfest. Jag (Sofia) höll i trådarna och försökte skrapa ihop Pelles närmsta vänner för lite party hemma hos oss. Han anade ingenting och blev riktigt överraskad.  Man kanske ska byta proffession till "party- planner" istället ;) Vi festade långt in på småtimmarna och ingen hade någon större lust att gå och lägga sig. Jag hade även mina tjejer från Malmö med mig, så vi hann även med en dag på stan :) 
 
Grabbarna grus...
Mina fina tjejer...

Födelsedagsbarnet och jag :) 
 
På vift i Stockholm...
 
 Fest på Effes Väg 3...
 
Vi kommer säkert skriva en gång till innan vår avresa för att uppdatera status på hemmaplan...
Ha en trevlig helg :)
Researtikel - Sri Lanka - förberedelser - nätverkande - resemässa - travelresearch - vardagsliv