Back to Sweden

Hemma igen, känns bra men väldigt konstigt. Vi kan konstatera att Sri Lanka är ett fantastiskt land att bo i en längre tid. Vad som än händer kommer vi åka tillbaka till denna paradisö,vi känner ju oss lite som "hemma" där.
Kl 07.00 tisdagen den 26/4 landade vi på Arlanda flygplats,vi hade då varit på resande fot i ca 15 timmar,det gick väldigt bra!
Anders Hemgren stod och väntade och skjutsade oss hem,jättegulligt.
Huset stod kvar och allt var sig likt,hyresgäster och grannar har skött om allt mycket bra.
När Åland är som bäst.. 

Känslan att vara tillbaka hemma kan göra en deprimerad,helt klart förståligt, vi har det bra som har mycket jobb och en resemässa att se fram emot om ca en vecka,så spännande! 
Dagarna efter hemkomst fylldes med en del jobb och grill! KÖTT😍 Det har vi inte direkt varit bortskämda med..


Första lördagen,alltså på själva valborgsmässoafton(det är inte bara kungen som fyller år) blev det lite fest.
Vi bjöd på Sri Lankansk mat(rice and curry) det var en härlig stämning och kul att träffa alla. Pappa Arne som snart fyller 90 år höll igång till strax efter kl.24!
Champagnen hälls upp av lillebror ..


Middagsbordet.. 

Födelsedagsbarnet.. 

Vi har även hunnit med att titta förbi Lite kompisar... körde lite klippstuga med en god middag som tack. Fick smaka på Caipirinha (drink), de hade varit i Brasilien och shoppat! Mycket god... 

Vännerna Ewa och Staffan var också där,det blev en jättetrevlig kväll.


 
Nu har vi anlänt till vårat andra paradis,Åland island!
Självklart har vi hunnit basta och det lär bli fler. Hela tjocka släkten är på plats så det är jättekul!  Solen skiner varje dag.. Inte samma värme som Sri Lanka kanske.. Men det är precis detta vi har saknat så mycket! Att jobba med denna utsikt är precis det vi vill kunna göra.. Med livet som affärsidé ska möjliggöra denna mix av olika miljöer samt att inte vara bunden till ett specifikt ställe. Blir det som vi tänkt får vi en enorm flexibilitet ... Vi får se hur det går.. Men spännande är det!
Havet var spegelblankt vid överfarten ..

Arbetet i full gång..

Trångt men mysigt i bastun ..

Stackars Arja fick inte vara med..

Kungen av bastun ..

Söta kusin Anna.

Mamma hackar 😊

Nu är förberedelserna i full gång inför tredagarsmässan som sagt går av stapeln nästa helg. Vi har varit på Ikea och inhandlat diverse saker som ska pryda vår monter.

På torsdag kommer våra partners från Sri Lanka hit.De finns på plats med oss på mässan,så kul.

Vi jobbar vidare och det ska bli så spännande att ställa ut på denna mässa,vi kan inte få en bättre helg med självaste Eurovision songcontest den 14/5! Mycket händer på stan denna helg.

På återhörande efter mässan!😊

Hemresa - Sri Lanka-portalen - Stockholm Travel show - familjeliv - företaget på fickan - med livet som affärsidé - resemässa - rice and curry - vardagslyx