Midsommar, Åland...och jobb!

 
 
Nu har det gått 2 månader sen vi kom tillbaka från Sri Lanka,våren och sommaren här i Sverige är helt fantastisk och vi njuter hela tiden även om vi saknar vår fina lägenhet och vistelse "over there"

Vi har hunnit med en hel del sen vi kom hem,flera möten,släppt Sri Lankaportalen, skrivit,jobbat och jobbat!!
Sofia har även hunnit med att hälsa på i Malmö och "sin" lägenhet som hon hyr ut till en kompis.Det var länge sen hon var där,så hon behövde träffa lite kompisar,som hon haft kontakt med när vi varit borta,och känna på Malmölivet igen.


Nu befinner vi oss på Åland och det är tisdag efter en mycket mysig midsommarhelg.
I onsdagskväll kom Pelle med två kompisar och i torsdags kom Sofia med en kompis från Malmö.Sofia var tvungen att skaffa ett nytt pass i Täby för i Malmö är första möjliga tid i augusti! Hej o hå!

Vädret har varit med oss även om inte solen har varit framme hela tiden.
Vi har spelat kubb,volleyboll,skrattat,ätit gott,traditionsenligt midsommarfirande med fotbollsmatch, sillunch,jordgubbstårta,grillning,gitarrspel och sång,massor av mer skratt och mycket prat.Sist men inte minst ett antal härliga bastubad! 

 Fantastisk solnedgång med bastu..
Kaptenen bjöd på en tur efter maten...spegelblankt!
 Den traditionella midssommarlunchen!
 
 Lite av helgens aktiviteter...
 
Pappa och Pillan...middag på bryggan!
 
Idag skiner solen och det blåser en skön bris från havet.Alla jobbar med sitt och skriver och fixar. Vi har för tillfället ett par resenärer i det fantastiska landet Sri Lanka,de verkar trivas på sin rundresa där så det känns kul!. Vår release av Sri Lanka-Portalen har gått bättre än väntat..vi var rätt nervösa måste jag säga..många artiklar som skrivits och man vet aldrig hur folk reagerar. Vi har i alla fall redan fått lite bra respons från olika håll så vi håller tummarna att fortsättningen blir som vi tänkt...Vi tror starkt på denna plattform för framtiden...

Vi arbetar vidare på Englunds vis och varvar jobb med Åländsk natur hav,god mat och bastu! Livet som affärside :) 
På återhörande

Sri Lanka-portalen - med livet som affärsidé - travelresearch