En dag på stan med Travelresesrch...

Hej!
Nu är hela familjen samlad uppe i Stocholm och vi har haft en mycket bra helg. Jobb, bra möten och härligt familjehäng!
Jag (Sofia) var ju med i ett repotage i en ny reseapp "Gotravelling Sweden" för några månader sedan varav journalisten jag haft kontakt med sedan dess ordnade med ett nytt möte. Vi fick nu träffa en av killarna på redaktionen som tog med oss på lunch på sture...Vi tog på oss, vad vi anser vara en lite mer "städad outfit", och åkte in till stan. ( oftast jobbar vi ju hemifrån vilket inte direkt utökar den proffessionella sidan av garderoben). Vi tyckte själva att vi inte såg heeeelt malplacerade ut på Östermalm. 
Ready för möte!

Men Så här brukar det se ut...

Det var ialla fall ett givande möte som ledde till massa nya möjligheter. Ingen aning vad det kommer bli av det vi diskuterade om i framtiden, men vi har många gemensamma ingångar där vi kan dra nytta av våra olika kompetenser och kontaktnät. Verkligen jättekul! Så förutom att restaurangen hade en av de godaste räksalladerna vi ätit (vi va mätta hela dagen) så var vi mer en nöjda efter timmarna på mötet. Nu har vi något nytt att bita i samt nya möten att boka inför nästa vecka. Den röda dagen imorgon infaller något olämpligt då vi på Travelresearch inte alls är styrda av varken helg eller röda dagar, alla dagar är typ samma, men vi ska försöka få till ett möte med ambassaden i slutet av nästa vecka samt med några reseföretag. 
 
Efter mötet styrde vi mot södra delen av staden och Slussen där vi planerat att besöka ett företag. Syftet var mest att presentera oss och boka ytterligare ett möte. Vi har redan träffat företaget på en mässa för några veckor sedan...och ville nu gå vidare med det vi diskuterat. Solen sken och det var varmt som attan så jag föreslog att vi skulle ta en promenad. Förslaget godtogs och vi stegade iväg mot söders höjder. Det var just de där höjderna som gjorde det lite problematiskt. Vi insåg allt för sent att våra så kallade "kontorskläder" inte var ägnade för någon form för fysisk aktivitet. Det praktiskt taget rann om oss när vi stod utan för porten på söder, och pappas skjorta var mer blöt än torr. Inte mycket att göra utan vi ringde på och gick in. Chefen var inte där så vi återkommer nästa vecka. 

Söööööder! 

Goda gener går i arv..

Trots att vi inte lyckades boka in ett nytt möte var vi nöjda med att ha visat oss och visat vårt intresse. Vi har lite nya strategier och arbetssätt som kan komma att ändra vår företagsprofil och sätt att jobba. Vi kommer berätta mer om det senare, men allt hänger ihop med den nya digitala marknadsplatsen vi släpper här i dagarna, Sri Lanka-Portalen. 
 

Efter den svettiga promenaden styrde vi mot Kungsträdgården och restaurangernas dag. Vi avslutade fredagen med en välförtjänt aw i solen. Pelle kom med tåget från Linköping och anslöt sig till ledningsgruppen, hela Travelresearch var för en gångs skull samlat på samma ställe! Styrelsemötet kunde öppna ;)  Vi lyssnade på musik, drak lite kall dricka och njöt av solen och en lyckad arbetsdag! En perfekt avslutning på veckan och början på helgen. 

Vi var inte ensamma i kungsan..

Travelresearch är samlat..

Mötet i full gång.. 

Vi känner verkligen dagar som denna hur viktigt det är att komma ut och träffa männiksor, dvs att nätverka och prata om det man håller på med. Man blir lätt lite insnöad i sina egna tankegångar vilket kan leda till lite frustration och stress. Detta var vad vi behövde, och mer såna här dagar ska det bli i framtiden.
Nästa torsdag ska vi vara med på vårt första BNI-möte i Sthlm och förhoppningsvis ett möte till med ambassaden.
 
Bästa kocken i stan ..

Glada och nöjda styrde vi hem till Täby för grillning. 
Vi hörs!!

Sri Lanka-portalen - entreprenörskap - marknadsföring - med livet som affärsidé - nätverkande - travelresearch