Summer research östkusten .. Roadtrip!

God morgon !!
Idag ställdes klockorna på 05.00 då vi ska på uppdrag på östkusten! Östkusten är extremt oexploaterad och helt annorlunda från resten av landet! Svårt att beskriva på vilket sätt, det måste upplevas med egna ögon 😉.. (Bilder kommer efter hand) denna sidan av landet besöks bäst på sommarhalvåret vilket gör Sri lanka till den perfekta åretruntdestinationen! 
Hela familjen + vårt finbesök Pillan var helt klara prick kl 06.00 då vår van och chaufför skulle hämta oss! Är det någonting man kan vara säker på i detta land är att Sri lankaner aldrig är i tid.. Dom har noll koll på tid och distans ..
Men chauffören ringde i alla fall till vår förvåning och meddelade sin försening. 06.30 var vi "on the road " lagom till morgontrafiken tjocknat rejält på huvudvägen! Aja vi är ialla fall på väg nu! Hela bilen är full med ryggsäckar och väskor så man kan tro att vi ska vara borta i veckor! Även vårt kontor har vi med oss med datorer, ipads, kameror och telefoner..

Pillan sa något bra som beskrev oss på ett bra sätt! Att vi inte är några vanliga backpackers utan vi är "Flashpackers" en utmärkt beskrivelse av sättet man tar sig runt i Sri lanka på.. En blandning av backpacker och lyxresenär 😊 måste faktiskt säga att det är ett fantastiskt sätt att ta sig runt på.. Med bil och chaufför..Så flexibelt! 

Första stopp blev frukost i ett hål i väggen a la 25 kr för oss alla! Inte det mest kulinariska men gott och framförallt billigt 😉 pappa ville gå för buffén .. Men fick inget medhåll .. Det blev bullar med olika fyllningar 


Vi lär ju komma fram någon gång nästa år.. Vi delar vägen med allt från bilar , galna bussar , kor, hundar och traktorer som kör ca 5 km/ h.. Aja vi har inte bråttom .. 
Forts. Följer... 
3
Ing-Marie Berggren

Haha fel chaufför ser jag 😎 Upul var alltid punktlig!!
Ha det så gott i trafiken, jag vet vad ni talar om👏

Anonym

Fantastiska upplevelser! Mvh Susanne Starkebo

Svar: Här är verkligen bra! Vi stortrivs med jobb och allt! Mail till dig kommer snart!😎
Travelresearch

Barbro Jihde

Vad häftigt ni verkar ha det, helt underbart!
Kram och lycka till