Föreberedelser för säsong 2!!


Hej på er!
Tiden bara går och sommaren är snart slut. Det går så fort..kändes som midsommar var nyss :/ Även om det känns lite trisst att det går mot mörkare tider här i Sverige så börjar vi planera för nästa äventyr i Sri Lanka vilket känns jättespännande. Det märks att vi har jobbat hårt under året som gått ..speciellt om vi jämför efterfrågan på resor mm under samma tid förra året. Under förra sommaren hände nästan ingenting på jobbfronten...det var som att Sverige stod stilla. I år har det varit betydligt större aktivitet och det känns som att saker börjar lossna. Vi har klättrat högre upp på google och fler och fler hittar direkt till vår hemsida. Det känns som att diverse artiklar, repotage, annonser och mässor har betalat sig bra :)
 
Vi har även haft spännande möten med företag under sommaren...kommit i kontakt med nya människor..öppnat Sri Lanka-portalen som vi tror mycket på för framtiden...haft anonser i tidningar osv.. vi har även tänkt i lite nya banor när det kommer till vårt arbetssätt...lite nya ingångar osv. Inget är hugget i sten utan vi tar möjligheterna och tillfällerna lite som de kommer, men det är kul när det dyker upp möjligheter och ideer som inte var på kartan från början. Vi har aldrig på något sätt stressat fram något utan låtit saker och ting få ta sin tid! På detta sätt har vi lärt oss mycket under tiden vi jobbat och därmed kunnat förutse många misstag och andra hinder på vägen. 
 
Travelresearch på Sri Lanka event i Sthlm
 
Fina brouchyrer framtagna av ambassaden
Sri Lanka-portalen i egen hög person
 
 
Nu börjar alltså planerna för hösten och vintern att ta form, dvs vår riktiga högsäsong! Redan nu börjar kalendern fyllas och bokningar börja komma in så det känns som ett bra läge att snart flytta tillbaka till stranden några månader:) Planen är att åka tillbaka någongång i oktober...vi har redan sagt till om lägenheten från och med 1a oktober och ett halvår framåt, så får vi se hur länge vi stannar denna gång. Vi kan märka nu efter att ha varit från paradiset några månader att man både saknar landet och värmen, men mest människorna och själva livet där. Det är väldigt annorlunda och speciellt...så vi är väldigt tacksamma att vi har denna  möjlighet att få uppleva det bästa av 2 världar. 
 
Det som står på agendan är just nu en båtmässa i Göteborg i helgen (vi gör lite research för den kommande båtmässan i Colombo) ett Sri Lanka event i Sthlm i september där vi tänker att vi ska medverka på något sätt samt då båtmässan i Colombo i oktober.
 
 Vår strand i Mount Lavinia...
 
När vi kommer till Sri Lanka kommer vi satsa en hel del på att utforska nya stigar, nya aktiviteter osv. Vi kommer speciellt att titta lite extra noga på cykling och därmed åka iväg på en liten  research-tripp till cykel med en av våra goda vänner som är lite ev en expert på området. Cykling tror vi kan bli en hitt i framtiden. Ett kul och intressant sätt att uppleva landet samtidigt som du är utomhus och får motion!
 
Vi har även en del gäster som kommer förbi Colombo under hösten som vi ska passa på att träffa. 
Vi hörs snart igen!
Trevlig helg!
1