Fisketur och uppgyggnad av "Colombopaket"

God eftermiddag :)
Det blev en mycket tidig start på dagen då vi alla beslutat oss för att undersöka fisket från Mount Lavinia beach. En strand som har en otrolig potential med sin närhet till Colombo med dess utbud av barer, restauranger, shopping och nattliv.
Vi hade dagen innan sett till att fiskarna hade den utrstning som krävdes vilket resulterade i nya drag och GPS från sent 80-tal ;)  Vädret visade sig från sin allra bästa sida med klarblå himmel och sol, båtturen var helt fantastisk och det var häftigt att se Colombo från havssidan. 
 Soluppgång över vårt Colombo!
Fiskarna kämpade i flera timmar utan riktig framgång med fisket. Lite synd, men vi ska ut igen nästa vecka och pröva lite ny teknik.
Denna gång prövade vi trolling och det förutsätter naturligtvis att man hittar reven och att man har rätt utrustning. Vi tror att detta har bra potential, men det krävs lite finslipning med de lokala fiskarna. Det finns nästan inga turister här så vi måste hjälpa dom att anpassa denna aktivitet efter vad vi vill uppleva. 
 
In Action! Work in progress! Film+foto
 
Kvällen avslutades med middag och lite drinkar i Colombo på  en av favoritrestaurangerna Sugar Bistro :) En kanonrestaurang med gott vin och tapas! Colombo är en stad som har ett väldigt bra utbud av restauranger och barer, det gäller bara att veta var man kan hitta dem ;)
Bästa smoothieni stan på Coco Veranda
I väntan på middagen :) 
Julpynt på Cinnamon Grand!
 
Colombo - Resor - Sri Lanka - fiske - nattliv - strand
1
Rene

Längtar

Svar: Ska bli kul när ni kommer! Här är det toppen! Närmare 30 grader! Kram så länge!😎
Travelresearch